Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЧЕМПІОН ЄВРОПИ-2021 З САМБО ЯРОСЛАВ ДАВИДЧУК ОТРИМАЄ ГРОШОВУ ВИНАГОРОДУ ВІД МІСЬКОЇ ВЛАДИ

07 чер 2021

Сьогодні, 7 червня, міський голова Олександр Супрунюк і керуючий справами виконавчого комітету міської ради Любов Оцабрика зустрілися із чемпіоном Європи-2021 з боротьби самбо Ярославом Давидчуком, щоб відзначити перспективного спортсмена Нетішина за високі результати у змаганнях Міжнародного рівня. 
У травні цього року в місті Лімасол на Кіпрі пройшов чемпіонат Європи-2021 з боротьби самбо. За звання найкращих змагалися понад 500 спортсменів з 20 країн світу. У престижній ваговій категорії до 98 кг нетішинець виборов золоту нагороду. Незважаючи на свій юний вік, спортсмен гідно представив Україну серед досвідченіших борців з інших країн та проявив жагу до перемоги. Наразі Ярослав Давидчук є студентом факультету фізичної культури та спорту Львівського державного університету фізичної культури. Спортсмен індивідуально займається із заслуженим тренером України Геннадієм Гороховим на базі спорткомплексу ВП «Хмельницька АЕС». 
Від міської влади Ярослав Давидчук отримає грошову премію у сумі 17 тис. грн. Також заохочувальною винагородою у сумі 8 тис. 500 грн. відзначать професійного тренера самбіста Геннадія Горохова. Очільник міста подякував чемпіону за високі досягнення, гідне представлення нашої громади і України на міжнародній арені, а тренеру-викладачу – за перемоги підопічних, популяризацію фізичної культури та вагомий особистий внесок у спорт. Пишаємося!
Відділ з організаційних питань