Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ФЕЄРИЧНИЙ ЮВІЛЕЙНИЙ «ЕНЕРГОФЕСТ: ГРАН ПРІ ВИБОРОВ НЕТІШИНСЬКИЙ ДУЕТ «INNER SOUL»

20 вер 2021

Адже пісня нам – це крила, і вітрила.
В небо кличе, в море-океан.
В пісні – сила, і у дружбі – сила.
Ну а єдність – наш незримий талісман.
Іванна Олійник
Фестиваль – це маленьке життя, коли за один вечір ти можеш знайти безліч нових друзів, коли наступного дня все не закінчується, а тільки починається…
Вп’яте у нашому місті пройшов Міжнародний фестиваль-конкурс молодих виконавців естрадної пісні «ВЕРНІСАЖ. ЕнергоФест». Протягом трьох днів з 16 по 18 вересня найочікуваніша подія осені 2021 об’єднала на одній сцені більше сотні юних талантів з 18-ти областей України. Мегафестиваль, який започаткувала творча родина Ольги та Олексія Дьячиних за підтримки міської влади, партнерів, спонсорів та потужної команди помічників з року в рік вражає неймовірною атмосферою, унікальними голосами та насиченою конкурсною і розважальною програмою.
Не стало винятком й цьогорічне дійство. «ЕнергоФест-2021» став найвидовищнішим. Феєричне відкриття пісенного свята на сцені Палацу культури за участі відомої української етно-співачки Ілларії, яскравих зірок Народного вокального ансамблю та студії естрадної пісні «Вернісаж», учасників фестивалю, майстер-класи, дискотеки, пізнавальні екскурсії та багато інших цікавинок – усе це стало родзинкою цьогорічного фестивалю.
Оцінювали майстерність конкурсантів професійні, талановиті, відомі люди в світі мистецтва як з України, так і з-за кордону під керівництвом незмінної голови журі, заслуженого діяча естрадного мистецтва України, директора Міжнародного фестивалю молодих виконавців сучасної української пісні «Молода Галичина» (м. Новояворівськ, Україна), досвідченого професіонала та дуже мудрої і гарної жінки Наталії Коваль. Підкорила серця учасників «ЕнергоФесту» та тисяч глядачів зіркова гостя, член журі, етно-співачка, композитор, акторка, викладач Київського інституту музики імені Гліера, учасниця телевізійних шоу «Голос країни. Нова історія» та Національного відбору пісенного конкурсу «Євробачення», «Співачка року» за вибором успішних людей премії «Фаворити успіху», володарка почесної відзнаки міністерства культури «За особистий внесок у розвиток культури України» Ілларія. Зірка українського шоу-бізнесу не лише оцінювала молодих виконавців конкурсу, але й дарувала гарний настрій нетішинцям на відкриття фесту. Несподівані, своєрідні та яскраві пісні співачки закохували в себе, вражали глядачів, сміливо поєднуючи фольклорні мотиви із сучасними світовими тенденціями. 
Швидко пролетіли два дні конкурсного відбору і 18 вересня на День міста на головній сцені Нетішина в міському парку культури і відпочинку відбувся не менш грандіозний гала-концерт і нагородження учасників пісенного конкурсу. Цьогоріч Гран-прі фестивалю заслужено виборов талановитий і неймовірно щирий дует з Нетішина «Іnner Soul» у складі Владислава Кучерука та Поліни Гончарук (категорія С), які отримали грошову премію у сумі 20 тисяч гривень на творчий розвиток. 
Переможці, дипломанти і усі учасники музичного дійства отримали від організаційного комітету, партнерів та спонсорів Почесні грамоти та кубки, подарунки та грошові премії. Три дні музики, драйву та незабутніх вражень на Міжнародному фестивалі-конкурсі молодих виконавців естрадної пісні промайнули як декілька хвилин, та енергійна молодь з різних куточків України з нетерпінням чекає наступного VI «ЕнергоФесту», щоб знову стати частиною грандіозного мистецького заходу, який щороку підкорює нові кордони та віднаходить самобутні таланти. «Вернісаж. ЕнергоФест» – це втілення давньої мрії творчої команди однодумців! Драйововий та колоритний музичний фестиваль чекає натхнена, успішна та довговічна історія! Саме тут – на нетішинській сцені, кожного року запалюються нові зірки, творчі особистості, які обов’язково змінять наш світ!
P.S Нагадаємо, що п’ятий рік поспіль амбітні плани організаторів яскравого фестивалю підтримує потужна команда партнерів і спонсорів. Продовженню бути!
Відділ з організаційних питань