Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Усіх кандидатів на вакантні посади Центру професійного розвитку педагогічних працівників допущено до участі в конкурсі

17 бер 2021

10 лютого у Нетішині було оголошено конкурс на посаду директора, консультанта та психолога Центру професійного розвитку педагогічних працівників Нетішинської міської ради. До 12 березня претенденти мали можливість подати документи для участі в конкурсі. Діяльність Центру полягатиме в наданні консультативної підтримки педагогічним працівникам з питань планування та визначення траєкторії їхнього професійного розвитку, розроблення освітніх програм, навчальних програм з навчальних предметів (інтегрованих курсів. Працівники центру надаватимуть професійну підтримку педагогічних працівників з питань впровадження компетентнісного, особистісно орієнтованого, інклюзивного підходів до навчання здобувачів освіти, експериментальної та інноваційної діяльності, нових освітніх технологій, сприятимуть професійному зростанню педагогічних працівників та інше. 
У вівторок, 16 березня,  під головуванням заступника міського голови Василя Миська відбулось перше засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора, консультанта та психолога Центру професійного розвитку педагогічних працівників. Порядок денний засідання містив одне важливе питання – перевірка поданих документів на відповідність установленим вимогам та допущення кандидатів до участі в конкурсному відборі.
На початку засідання секретар комісії, головний спеціаліст управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради Юлія Рябоволик зазначила, що документи на посаду директора подали 3 конкурсанти. Зокрема, Світлана Кравчук, яка має кваліфікацію вчителя української мови та літератури, зарубіжної літератури, історії із педагогічним стажем роботи більше 15 років. Ольга Назаренко, що працює вихователем-методистом в ДНЗ №5 «Теремок». Вона має кваліфікацію вчителя початкових класів, вчителя образотворчого мистецтва в початкових класів, кваліфікацію вихователя дітей дошкільного віку, організатора дошкільного виховання з педагогічним стажем роботи більше 15 років. А також Марія Власюк, яка має кваліфікацію філолога, викладача української мови та літератури та педагогічний стаж роботи більше 21 року. 
На посаду консультанта претендує Наталія Олесюк з кваліфікацією вчителя вихователя дітей дошкільного віку, вчителя початкових класів з педагогічним стажем більше 12 років. Вона працює вихователем-методистом в ДНЗ (центр розвитку дитини) «Золотий Ключик». На посаду психолога документи подала практичний психолог ДНЗ №5 «Теремок» Тетяна Крупник, що має кваліфікацію вчителя української мови та літератури, зарубіжної літератури, практичного психолога, кваліфікацію викладача української мови та літератури у вищих навчальних закладах з педагогічним стажем роботи більше 10 років. А також практичний психолог Нетішинського НВК Тетяна Сологуб з кваліфікацією вчителя вихователя дітей дошкільного віку, практичного психолога в закладах освіти з педагогічним стажем більше 16 років.   
Члени комісії розглянули документи та перевірили їх на відповідність встановленим вимогам. Враховуючи відповідність документів усім необхідним вимогам усіх претендентів було допущено до участі в конкурсі. У четвер, 18 березня, кандидати складатимуть письмовий іспит. Після чого відбудеться співбесіда з кожним із претендентів на посади. Нагадаємо, усі етапи конкурсу бажаючі можуть спостерігати онлайн на офіційному сайті Нетішинської міської ради.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради