Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

УСПІХІВ ТА НАТХНЕННЯ ТОБІ, «ЖУРАВКО»!

01 жов 2021

 Свій 45-річний ювілей народний аматорський хор ветеранів війни та праці «Журавка» відзначив чудовим концертом, який відбувся в четвер, 30 вересня, у великій залі Палацу культури. Творчі номери хору тепло сприймались глядачами та щедро винагороджувались гучними оплесками.

Протягом святкового вечора учасники хору приймали вітання та побажання творчого довголіття, натхнення та успіхів, адже їхньому оптимізму, завзяттю, бадьорості духу любові до життя та пісні може позаздрити кожний.  

Перший заступник міського голови Олена Хоменко та керуючий справами виконкому Любов Оцабрика, окрім вітань, вручили подяку виконавчого комітету міської ради та подарунок колективу хору, а почесні грамоти  та подарунки –Ларисі Живазі, яка майже останніх 20 років керує творчим колективом та пише для нього пісні, Володимиру Трофімову, концертмейстеру та учасникам хору: Ганні Каменєвій, Орисі Підгурній та Олені Матвійчук.

 Подяки від управління культури виконавчого комітету та подарунки від Палацу культури отримали всі учасники «Журавки». Їх вручили начальник управління культури Іван Михасик та директор Палацу культури Світлана Кириленко. Від управління соціального захисту населення «іменинників» вітала Валентина Склярук, начальник управління.

 Приємно було почути також вітання від громадської організації пенсіонерів ВП ХАЕС в особі її голови Ольги Яцків та учасників ветеранського хору «Калина» зі Старого Кривина.

Слід також зазначити, що до ювілею всі учасники «Журавки» в рамках місцевої програми «Турбота» отримали фінансову допомогу.

 Відділ з організаційних питань