Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ПРОХОДИТЬ СЕМІНАР-ПРЕЗЕНТАЦІЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ПЛАНУ УПРАВЛІННЯ ВІДХОДАМИ В ОБЛАСТІ

21 лип 2021

«Регіональний план управління відходами у Хмельницькій області: сценарії, рішення, план дій. Спільне бачення та ключові кроки до успішної реалізації» - під такою назвою сьогодні, 21 липня, у Хмельницькому в онлайн та офлайн форматах проходить семінар-презентація.

У заході бере участь і нетішинська делегація: Іван Романюк, секретар міської ради, Олена Хоменко, перший заступник міського голови та Ольга Єрикалова, директор КП «ЖКО».

Розробка регіональних планів управління відходами є складовою Національної стратегії та Національного плану управління відходами в Україні до 2030 року.

Оскільки місто Хмельницький та Європейський банк реконструкції та розвитку спільно працюють над Проєктом модернізації інфраструктури ТПВ, було вирішено залучити до розробки Регіонального плану Хмельницької області іноземних експертів. Переможцями тендеру стала компанія Seureca Veolia, яка розробила Регіональний план управління відходами у Хмельницькій області і вже сьогодні, 21 липня, представляє всім зацікавленим сторонам.

Реалізація проєкту відбувається в межах Рамкової Програми ЄБРР «Зелені міста 2» за рахунок коштів гранту, наданого Інвестиційною платформою сусідства Європейського Союзу (EU NIP).

Відділ з організаційних питань