Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У СТАРОМУ КРИВИНІ ВІДКРИТО ПУНКТ ЗДОРОВ’Я

17 чер 2021

У нашій громаді продовжують розширювати мережу медичних закладів, аби хворі отримували медичні послуги з більшим комфортом. 
Нещодавно завершилися ремонтні роботи по облаштуванню пункту здоров’я «Центру ПМСД» у Старому Кривині. Його обладнали у частині адміністративної будівлі по вул. Перемоги (площею 38,8 кв. м). 
Учора, 16 червня, відбулося офіційне відкриття пункту здоров’я. З цієї нагоди у Кривин завітали секретар міської ради Іван Романюк, заступник очільника міста Василь Мисько та керуюча справами виконкому міської ради Любов Оцабрика. Як розповіла директор «Центру ПМСД» Лариса Клочай, на об’єкті було налагоджено систему водопостачання та водовідведення, замінено систему електропостачання, встановлено автоматичні розсувні двері та нові вікна, кабінет обладнано необхідними меблями та технікою. З часом тут буде облаштовано процедурну. Роботи виконувала підрядна організація ТОВ «Техномаркет». 
В пункті здоров’я здійснюватимуть прийом пацієнтів сімейний лікар Антон Равський та медсестра Руслана Ящук, де проводитимуть обстеження, відповідно до програми медичних гарантій. 
Відділ з організаційних питань