Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ ВІДКРИЛИ КІНОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР

04 чер 2021

Сьогодні, 4 червня, на території відділу поліцейської діяльності №1 Шепетівського районного управління поліції відбулося відкриття кінологічного центру. Його діяльність спрямована на підготовку чотирилапих за напрямками розшуку людей, пошуку зброї, вибухівки та наркотичних речовин.
На офіційне відкриття завітали заступник міського голови Василь Мисько, директор Хмельницької АЕС Андрій Козюра, начальник ГУНП у Хмельницькій області Руслан Герасимчук, заступник начальника, начальник кримінальної поліції Андрій Чайковський, начальник кінологічної служби Нацполіції України Світлана Коломієць, начальник Шепетівського РУП Анатолій Чубенко, нетішинські правоохоронці під керівництвом очільника Андрія Кондратюка. 
Такий центр є сучасною навчально-тренувальною базою для кінологів та їх чотирилапих помічників, який оснащений всім необхідним для утримання та підготовки службових собак. Зокрема, тут облаштовано вольєри, смугу перешкод, місце для вигулу та кухню. Для працівників підготовлені кімнати відпочинку, їдальня, навчальні класи.
Два інспектора та троє службових собак – наразі такий склад нового кінологічного центру. Проте з часом він розширить свої можливості, адже обслуговуватиме увесь Шепетівський район. Німецька вівчарка на прізвисько «Гром» та лабрадор «Мерфі» займатимуться розшуком людей, тоді як спанієль «Рік» шукатиме вибухівку, зброю та наркотики. Переконатися в професіоналізмі чотирилапих присутні змогли на спеціальному тренувальному майданчику, де собаки демонстрували свої здібності.
Відділ з організаційних питань