Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СПОРТСМЕНИ НЕТІШИНА БОРОЛИСЯ ЗА ЗВАННЯ НАЙСИЛЬНІШИХ

13 вер 2021

У видовищній та безкомпромісній боротьбі пройшов Чемпіонат міста з армспорту, у неділю, 12 вересня. Спортивний захід з нагоди Дня фізичної культури та спорту зібрав велику кількість учасників та глядачів в міському парку культури і відпочинку. Організаторами змагань виступила армспільнота міста спільно з ГО «Успішна молодь Нетішина» за сприяння відділу молоді та спорту виконкому міської ради та підтримки комунальних підприємств «Комфорт» і «Благоустрій», КЗ «Палац культури міста Нетішина, Спортивного комплексу ППО ХАЕС.
Відкрили Чемпіонат секретар міської ради Іван Романюк і головний суддя Анатолій Олійник. Вони побажали спортсменам чесної боротьби та перемог. Змагання проводились серед чоловіків за спеціальним стандартним столом на праву руку у чотирьох вагових категоріях: до 70 кг, до 80 кг, до 90 кг, 90 +кг.
Відтак, у ваговій категорії до 70 кг: 1 місце здобув Валерій Лучанський, 2 місце дісталося Володимиру Касянчуку, 3 місце – Вадиму Паламарчуку. У категорії до 80 кг: 1 місце виборов Сергій Войдило, 2 місце у Вадима Гапука, 3 місце отримав Роман Денисюк. У ваговій групі до 90 кг: першість дісталася Олегу Касянчуку, На другому місці опинився Михайло Дубовенко, третє отримав Сергій Сарапанюк. У категорії 90+ кг: перше місце здобув Андрій Бандура, друге місце отримав Олександр Нікітчук та третє місце – Андрій Новак. 
Усі переможці отримали кубки, медалі та грамоти від організаторів змагань.
Відділ з організаційних питань 
Фото Сергія Цимбаліста