Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ПРО ПРИЙНЯТІ РІШЕННЯ (Закінчення )

07 жов 2021

 

У п’ятницю, 1 жовтня, відбулась 13 сесії Нетішинської міської ради VIII скликання. На розгляд порядку денного було винесено 88 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади. Уже традиційно, домінуюча їхня частина була присвячена широкому спектру земельних відносин.

Серед прийнятих рішень: внесено зміни до місцевої програми військово-патріотичного виховання молоді та організації підготовки громадян до призову і служби в Збройних силах України Нетішинської МТГ на 2021-2025 роках; до програми розвитку освіти Нетішинської МТГ на 2018-2022 роки; до програми благоустрою Нетішинської МТГ на 2020-2021; до фінансового плану КП «Комфорт» на 2021 рік; до складу комісії з відбору проєктів у сфері капітальних ремонтів житлового фонду та благоустрою Нетішинської МТГ.

Рішенням міської ради затверджено прогноз бюджету Нетішинської МТГ на 2022-2024 роки.

До комунальної власності Нетішинської МТГ прийнято індивідуально визначене майно старого кладовища по вул. Б. Хмельницького в Старому Кривині загальною вартістю 21 тис. 470 грн.

Надано згоду на передачу об’єктів з державної власності в комунальну власність Нетішинської МТГ: проїзну частину дороги від ПАТ «БУ №3» до бетонно-розчинного заводу; проїзну частину дороги віл АЗС автотранспортного підприємства ПАТ «УБ ХАЕС» до ПАТ «Західенергомонтажвентиляція». Нетішинська міська рада зобов’язується використовувати за цільовим призначенням ці об’єкти та не відчужувати їх у приватну власність.

Затверджено перелік об’єктів комунальної власності Нетішинської МТГ, які підлягають приватизації в 2021 році та Положення про діяльність аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Нетішинської МТГ. Перелік складають об’єкти, які розташовані на вул. Промисловій. Це будівлі овочесховища, промислово-продовольчого складу, прохідної, каналізаційно-насосної станції та автовагової.

Відділ з організаційних питань