Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО МІСЦЕВОГО БЮДЖЕТУ НА 2021 РІК

08 жов 2021

У четвер, 7 жовтня, в режимі онлайн відбулась 14 (позачергова) сесія Нетішинської міської ради. Причина її скликання – зупинення міським головою Олександром Супрунюком рішення 13 сесії міської ради від 1 жовтня 2021 року «Про внесення змін до бюджету Нетішинської міської територіальної громади на 2021 рік». У цьому рішенні без бюджетного запиту та економічно обґрунтованих розрахунків були передбачені видатки у сумі 40 тис. грн на капітальний ремонт ліфта в гуртожитку №5. Це, як свідчать зауваження до рішення, суперечить чинному законодавству.
На порядок позачергового пленарного засідання було винесено 2 питання: про повторний розгляд рішення про зміни до місцевого бюджету на 2021 рік, у зв’язку із зупиненням рішення міським головою, та внесення змін до бюджету на 2021 рік ( без зазначення видатків на ремонт ліфта в 5-му гуртожитку).
Результат голосування по першому питанню показав, що вето, накладене міським головою на рішення, не було подолане. Результати голосування: «за» -6, «проти» -2, «утрималось» - 18 (для подолання вето потрібно «за» 2/3 голосів від загальної кількості депутатського корпусу).
За зміни до бюджету Нетішинської МТГ (2 питання) проголосувало 18 депутатів. Отже, відповідно до прийнятого рішення, серед іншого, для КП «Благоустрій» було виділено 23 тис. грн. на придбання матеріалів для виконання робіт з поточного ремонту дорожнього покриття по вул. Снігурі (перехрестя з вул. Млинова) та 45 тис. грн. – для придбання малька білого амура та товстолоба для очищення русла обвідного каналу; для Нетішинського центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Мрія» - 94 тис. 993 грн – для стимулювання працівників за участь у виставці-ярмарку до Дня міста та 9, 4 тис. грн – для закупівлі товарів для миловаріння; для управління капітального будівництва виконкому – 1 млн. 873 тис. 581 грн – для будівництва тротуару по вул. Привокзальна в Старому Кривині.
Відділ з організаційних питань