Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА 2021 РІК

27 сер 2021

У четвер, 26 серпня, відбулась 12 сесія Нетішинської міської ради VIII скликання. На порядок денний було винесено більше 130 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

Розпочалось пленарне засідання з приємної миті: міський голова Олександр Супрунюк вручив посвідчення матері-героїні Валентині Галєнт, матері шістьох дітей (Указ Президента України від 7 травня 2021 року).

Рішенням міської ради було підтримано 5 депутатських запитів: Ольги Бобіної (Батьківщина) - при формуванні кошторису видатків для освітньої галузі на 2022 рік передбачити для освітньої галузі кошти у розмірі 2% від планового фонду заробітної плати для преміювання, надання матеріальної допомоги працівникам установ і закладів освіти, а також для стимулювання творчої праці та педагогічного новаторства керівників і педагогічних працівників, у тому числі, навчально-виховних закладів нового типу; 2 депутатські запити Сергія Почебули (Самопоміч) – про облаштування обмежувача швидкості руху поблизу буд №23 по вул. Набережна; - щодо законності зайняття приватної земельної ділянки одного громадянина іншим в Старому Кривині та поширення правил благоустрою Нетішина на територію Старого Кривина; 2 депутатські запити Наталії Коваль (Самопоміч) – про розробку (або можливість продовження) програми підтримки та розвитку житлового фонду Нетішинської МТГ в частині ремонту ліфтів; - про забезпечення відлову агресивних собак і утримання їх в притулку, розроблення проєкту та встановлення на території притулку вольєрів для безпритульних котів, щоб КП «ЖКО» мало змогу передавати на притулок котів, які вилучатимуть з підвалів під час проведення санітарних обробок приміщень. Рішенням міської ради взято до відома звіт про виконання плану роботи Нетішинської міської ради VIII скликання за І півріччя 2021 року та затвердили план роботи на ІІ півріччя.

Проголосували місцеві обранці про вступ до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація громад зон спостереження АЕС», а міського голову Олександра Супрунюка уповноважили представляти Нетішинську міську раду у відносинах з Асоціацією.

Внесено зміни до Програми розвитку освіти Нетішинської МТГ на 2018-2022 роки. Забезпечено орієнтовний обсяг фінансування: 2021 рік – 270, 7 тис. грн, 2022 рік – 592 тис. грн. для забезпечення підвезення до закладу освіти та у зворотному порядку учнів, які проживають на відстані 2 км від закладу освіти та введено 0,5 ставки вихователя до штатного розпису ЗОШ №1 для супроводу дітей (обсяг фінансування 20,9 тис. грн – 2021 рік, 62, 6 тис. грн – 2022 рік). Також на підставі рішення міської ради «Про депутатські запити (запит Зої Машук - Воля) забезпечено видатки формування преміального фонду для участі вчителів та педагогічних працівників у міських конкурсах «Учитель року» та «Керівник року»: І місце – 15 тис. грн, ІІ місце – 10 тис. грн, ІІІ місце – 5 тис. грн.

Затверджено тарифи на платні соціальні послуги, які надаються Нетішинським територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Загалом їх налічується 109 (господарські, перукарські, швачки, медичні, ремонтні, прання і т.ін).

Затверджено форми типових договорів контрактів з директорами закладів дошкільної та позашкільної освіти комунальної форми власності.

Відповідно до прийнятих рішень, взято до відома заключний звіт про виконання Комплексної програми підтримки та розвитку житлового фонду та щорічний (проміжний) звіт про виконання у 2020 році Програми благоустрою.

Внесено зміни та затверджено фінансовий план КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» на 2021 рік. Також внесено зміни до Комплексної програми розвитку цивільного захисту (виділено кошти в сумі 10, 95 тис. грн. для отримання сертифікату для забезпечення введення в експлуатацію завершеного будівництвом протирадіаційного укриття в ЗОШ №4).

Рішенням міської ради затверджено персональний склад наглядових рад 4-х комунальних підприємств: «ЖКО», «Благоустрій», «Комфорт», «СМСЧ м. Нетішин».

Затверджено звіт про виконання бюджету Нетішинської МТГ за січень-червень 2021 року та внесено зміни до бюджету Нетішинської МТГ на 2021 рік. Так, 17, 5 тис. грн спрямовано на забезпечення працівників ЗОШ №1 засобами індивідуального захисту; 45, 8 тис. грн – на доплату медичним працівникам ДНЗ на період карантину (COVID); 72, 4 тис. грн – на придбання меблів для зош №1; 50 тис. грн - на ремонт підлоги Старокривинського НВК; 55 тис. грн – для придбання харчоварильного котла для ДНЗ№5; 177, 5 тис. грн – для проведення ремонтних робіт на території притулку (КП «Комфорт»); 150 тис. грн. – на ремонт сходів поблизу торгового центру (КП «Благоустрій»); 681, 6 тис. грн – на поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Будівельників (КП «Благоустрій»); 60 тис. грн – на виконання Комплексної програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю; 100 тис. грн – на виконання Цільової програми забезпечення пожежної безпеки на об’єктах усіх форм власності, розвитку інфраструктури; 159 тис грн – для закупівлі обладнання довгострокового користування для ПОЗ «Юний технік», 2 млн. 377 тис. грн – для заміни вікон в ЗОШ №2 та ін..

Сто п'ятнадцять питань налічував «земельний блок». Рішення по багатьом з них приймались шляхом пакетного голосування, або практично без обговорення, адже всі вони детально були розглянуті на засіданнях постійної профільної депутатської комісії.

Відділ з організаційних питань