Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ: ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ ГРОМАДИ НА 2021 рік

13 гру 2021

Сьогодні, 13 грудня, відбулась 17 сесія Нетішинської міської ради VIII скликання. На порядок денний було винесено 2 питання: про внесення змін до комплексної програми розвитку та підтримки комунальних підприємств охорони здоров’я Нетішинської МТГ і надання медичних послуг на 2021-2024 роки та внесення змін до бюджету Нетішинської МТГ на 2021 рік. Головував на пленарному засідання міський голова Олександр Супрунюк. Депутати своїм голосуванням підтримали зміни до програми у пункті, що стосуються матеріального заохочення та стимулювання фахівців галузі охорони здоров’я. Для надання одноразової грошової допомоги в сумі 20 тис. грн змінено для запрошених на роботу медичних фахівців термін відпрацювання на посаді із 5-ти до 3-х років.

Проєкт внесення змін до бюджету громади на 2021 рік був розроблений з метою забезпечення фінансовим ресурсом КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» для виплати допомоги на оздоровлення молодшому медичному персоналу, спеціалістам (немедичному персоналу), службовцям та робітникам, вирішення окремих проблемних питань територіальної громади.

Бюджетний період закінчиться 31 грудня, головні розпорядники коштів переглянули залишки невикористаних бюджетних призначень та запропонували спрямувати їх на стимулювання працівників різних галузей.

Депутати підтримали переміщення видатків на придбання матеріальних цінностей закладам освіти, культури, житлово-комунального господарства. Так, серед іншого будуть спрямовані кошти у сумі 49 тис. грн на ремонт будівлі Старокривинського НВК; 40 тис. грн - для надання одноразової грошової допомоги медичним фахівцям медсанчастини та ін.

Відділ з організаційних питань