Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕСІЯ МІСЬКОЇ РАДИ

24 лис 2021

У п’ятницю, 19 листопада, відбулась 16 сесія Нетішинської міської ради VIII cкликання, на розгляд порядку денного якої було винесено 194 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади. Уже традиційно, домінуюча їхня кількість – це питання, що стосуються сфери земельних відносин. 

Головував на пленарному засіданні секретар міської ради Іван Романюк. 

Серед іншого, рішенням міської ради затверджено план діяльності Нетішинської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2022 рік.

Прийнято до комунальної власності Нетішинської МТГ вуличні мережі доріг: дорога від естакади по вул. Енергетиків, що перетинає тепломережі в районі тепличного комбінату ТОВ «АПК «АГРОРЕНТ», продовжується між дачними масивами СГТ «Вікторія», СТГ «Лісовий», СТГ «Заозерне», до останнього повороту ліворуч; провулки та проїзди по вул. Лісовій від вул. Енергетиків до ДНЗ №9; провулки та проїзди по вул. Лісовій від кругового перехрестя біля ТОВ «Інтеграл» до вул. Старонетішинська. Наступний крок – рішенням виконавчого комітету вищеназвані дороги будуть передані на баланс КП «Благоустрій» для утримання та обслуговування. 

Погоджено ВП «ХАЕС» ДП НАЕК «Енергоатом» 2 інвестиційні програми: у сфері централізованого водопостачання та водовідведення на 2022 рік; у сфері теплопостачання на період від 1 жовтня 2021 року до 30 вересня 2022 року.

Затверджено містобудівну документацію  про внесення змін до Детального плану частини території промислової зони м. Нетішина щодо земельної ділянки площею 1 га, яка розташована по вул. Ринкова, та перебуває в строковому платному користуванні, відповідно до договору оренди землі, укладеного між Нетішинською міською радою та ТОВ «Острогтрансбуд» 18 жовтня 2019 року, для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.  

Надано згоду на передачу об’єкта благоустрою з державної власності у комунальну власність Нетішинської МТГ: майданчик для проведення культурно-масових заходів по вул. Шевченка (у народі - вертолітній майданчик).

Затверджено рішенням міської ради критерії обов’язковості утворення наглядових рад комунальних підприємств Нетішинської міської ради, порядок їхнього утворення, організації діяльності та ліквідації, перелік питань, що належать до виключної компетенції наглядової ради.  

 З метою забезпечення правового регулювання орендних відносин та ефективного використання майна комунальної власності Нетішинської МТГ, міською радою прийнято рішення, яким визначено порядок розподілу орендної плати за користування майном комунальної власності. 

Відтепер безпритульні коти визнані частиною екосистеми Нетішина, такими, які виконують функцію дератизації– відповідне рішення прийняте міською радою.  У рішенні зазначені умови, за яких можна здійснювати вилов безпритульних котів та забезпечення регулювання їхньої чисельності і т. ін..

Відділ з організаційних питань