Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

СЕРПНЕВА (НЕ) КОНФЕРЕНЦІЯ ОСВІТЯН НЕТІШИНСЬКОЇ ГРОМАДИ: НОВИЙ ФОРМАТ І НОВІ УСПІХИ

31 сер 2021

Сьогодні, 30 серпня, за ініціативи управління освіти виконкому міської ради у співпраці з центром професійного розвитку педагогічних працівників та інклюзивно-ресурсним центром, відбулася серпнева зустріч із керівниками закладів освіти Нетішинської громади у новому форматі. 
Учасники в дружній неформальній обстановці дискутували про завдання та принципи створення креативного освітнього середовища, у якому дітям буде цікаво не лише навчатися, а й розвивати кращі якості, майстерність, творчі здібності, вміння комунікувати із ровесниками, мати партнерські стосунки з вчителями та батьками. 
Освітяни ділилися досвідом та планами на новий навчальний рік, обговорювали стратегію розвитку освітніх закладів, місію керівника як лідера освітянських думок та менеджера безперервного розвитку педагогів, трансформації в інклюзивному освітньому середовищі.
«Формат сьогоднішньої зустрічі мав нетрадиційний характер, тут не було правил і обмежень. Кожен почувався вільно і невимушено, мав можливість вести діалог із спікерами, обмінюватися досвідом та думками», - розповіла начальник управління освіти Ольга Бобіна. 
Символом заходу став білосніжний колір. Він нагадав освітянам, що не варто боятися експериментувати, щось змінювати, виділятися із сірої маси. Свобода у діях, демократичний вибір, партнерство та реалізація нових ідей - педагоги Нетішинської громади готові працювати в нових умовах та форматах. Гарного навчального року усім! 
Відділ з організаційних питань