Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРО НАС ПИШУТЬ: ПРО НЕТІШИН - «ВІСНИК АСОЦІАЦІЇ МІСТ УКРАЇНИ»

05 січ 2021

В останньому за 2020 рік виданні (№174), здійсненому в рамках Проєкту USAID ПУЛЬС, який Асоціація міст України (АМУ) впроваджує за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку, серед інших, надрукований матеріал під рубрикою «Громади протидіють пандемії COVID -19», в якому в числі п’яти згадується і наша Нетішинська міська територіальна громада.

«У Нетішині працює лабораторія, яка проводить тестування на коронавірус методом полімеразної ланцюгової реакції. Комунальна установа «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин» отримала ліцензію Міністерства охорони здоров’я на медичну практику, пов’язану зі створенням ПЛР-лабораторії. Обладнання було придбано за кошти місцевого бюджету. Тести проводитимуться безкоштовно хворим та контактним за направленням лікарів. Лабораторія зможе проводити до 70 тестів за добу», - йдеться в інформації.

В цьому ж виданні розміщений солідний інформаційний матеріал про засідання Секції фінансистів місцевих рад Асоціації міст України, який проходив у Києві 29-30 жовтня 2020 року. Захід був організований в рамках проєкту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує АМУ. Участь у засідання Секції фінансистів брала і Валентина Кравчук, начальник фінансового управління виконавчого комітету Нетішиської міської ради.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради