Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРИЄМНА НОВИНА ПОПОВНЕННЯ В АВТОПАРКУ «БЛАГОУСТРОЮ»

25 тра 2021

Сьогодні, 25 травня, в КП «Благоустрій» приємна новина – його автопарк поповнився ще однією сучасною дорожньою технікою: комбінованою машиною AV MМКД-17-01.08 (з піскорозкидальним обладнанням та снігоочисним відвалом) на базі МАЗ-6501С5. Машина слугуватиме для утримання автодоріг Нетішинської міської територіальної громади з асфальтобетонним, цементнобетонним покриттям в зимовий період та в якості самоскида в літній період. « МАЗ прибиратиме сніг і відразу ж автоматично посипатиме дороги піщано-соляними сумішами, перевозитиме вантажі», - зазначив Віктор Кондрацький, директор КП «Благоустрій».

Серед технічних характеристик машини: самоскидний кузов, об’ємом не менше 15,4 куб. м, з підігрівом; ширина очистки снігоочисним валом становить від 2,7 до 3 м; допустима вантажопідйомність – 20 500кг.

«Купівля такої спеціальної дорожньої машини дасть можливість вдвічі, а той втричі зекономити вартість виконання поточних ремонтів дорожнього покриття силами працівників КП «Благоустрій» і виконувати більші об’єми робіт без участі підрядних організацій», - зауважив міський голова Олександр Супрунюк.

Дорожня комбінована машина придбана за кошти місцевого бюджету – рішення 6 сесії міської ради від 5 лютого 2021 року. На відкриті електронні торги Прозоро була зазначена сума 2 млн. 730 тис грн., а придбано МАЗ (згідно з договором) за 2 млн. 723 тис. 520 грн.

Слід також зауважити, що в період з 2015-го по 2020 - ий рік для КП «Благоустрій» за кошти місцевого бюджету придбано різного роду сучасної техніки на суму 15 млн. 613 тис. грн.

Відділ з організаційних питань

Ключові слова: МВС Сервісний центр