Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРИДБАНО ЖИТЛО ЗА ДЕРЖАВНІ КОШТИ ДЛЯ ОСОБИ ІЗ ЧИСЛА ДІТЕЙ, ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ

10 лис 2021

У понеділок, 8 листопада, під головуванням Василя Миська, заступника міського голови, відбулося засідання міської комісії з формування потреби у 2020 році в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їхнього числа.
На порядку денному розглядалось питання щодо надання дозволу на перерахування коштів із спеціального рахунку особи із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, за договором купівлі-продажу за рахунок грошової компенсації. Рішенням комісії такий дозвіл був наданий.
У Славуті придбано житловий будинок ( загальна площа 88,9 кв. м, житлова - 57,1 кв. м) з господарськими будівлями та земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку і споруд.
Варто зазначити, що в 2020 році Нетішинській міській територіальній громаді з державного бюджету було виділено з 1 933 160,00 грн на придбання житла для 5 осіб цієї категорії (на одну особу - 386 632 грн ). Державні кошти використано в повному обсязі.
За інформацією служби у справах дітей