Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРЕДСТАВНИКІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ГАЛУЗІ НЕТІШИНА ВІТАЛИ З НАГОДИ ПРОФЕСІЙНОГО СВЯТА

06 сер 2021

Традиційно у другу неділю серпня в Україні відзначають День будівельника. Будівельна галузь нашої громади має славну історію. Нетішин надзвичайно гарне і затишне місто, а це неабияка заслуга будівельників та архітекторів. 
Сьогодні, 6 серпня, напередодні професійного свята міський голова Олександр Супрунюк та секретар міської ради Іван Романюк вітали колективи підприємств та організацій будівельної галузі Нетішинської громади. 
За сумлінну працю, високий професіоналізм у роботі, вагомий внесок у розвиток будівництва міста Подяки та сувенірні подарунки вручили колективам КВП МУ №13 «Електопівденьзахідмонтаж», ТОВ «Атоммонтажсервіс», «ПриладСистеми», «Кондиціонер», ТОВ «УкрЕнергоМонтаж», ПФ «Володар», ПП «Техномаркет», а також ФОП Валерій Гловацький, Павло Гук, Василь Панчук, Олександр Ящук та Павло Скакун. Посадовці подякували винуватцям свята за вагомий внесок у розвиток економіки громади та побажали їм стабільності, нових здобутків, втілення усіх задумів та надійних партнерських відносин. 
Відділ з організаційних питань