Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Паркування авто в недозволених місцях - найактуальніше питання адмінкомісії

11 лют 2021

Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, порушення тиші серед ночі, самоуправство – це далеко не повний перелік адміністративних правопорушень, через які мешканці нашої громади отримують штрафи. 
Сьогодні, 11 лютого, під головуванням заступника голови комісії Людмили Юрчук відбулося чергове засідання адміністративної комісії. Порядок денний містив 16 справ. Зокрема, за ч.1 ст. 179 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві», за ч. 1 ст. 175-1 «Куріння тютюнових виробів у заборонених місцях», ч. 1 ст. 182 «Порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях, ст. 186 «Самоуправство». 
Більшість справ стосувалися ст. 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів», зокрема, водіїв, які залишають свої авто на газоні та у інших недозволених місцях. 
За результатами розгляду адміністративною комісією були прийняті відповідні рішення. Відтак, 14 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу, 2 осіб попереджено.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради