Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Олена Хоменко ознайомилася з нагальними питаннями організації цивільного захисту громади

19 січ 2021

У понеділок, 18 січня, перший заступник міського голови Олена Хоменко, яка курує напрямок цивільного захисту та пожежної безпеки в Нетішинській міській територіальній громаді, відвідала 3-й Державний пожежно-рятувальний загін. Під час робочої зустрічі Олена Василівна ознайомилися з роботою підрозділу, матеріально-технічним забезпеченням, зокрема, з новим аварійно-рятувальним автомобілем легкого типу САРМ-Л на базі шасі Ford Ranger, що призначений для забезпечення дій рятувальників під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, заходів щодо пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
З керівництвом загону було обговорено проблемні питання в сфері цивільного захисту щодо протипожежного водопостачання, полігону твердих побутових відходів, пункту обігріву, технічного забезпечення рятувальників.  
Нагадаємо, у зв’язку зі створенням Нетішинської міської територіальної громади 3-й ДПРЗ здійснює заходи щодо ліквідації надзвичайних ситуацій, пожеж в селах Старий Кривин і Новий Кривин.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради