Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОЛЕНА КОПАНЧУК ПОСПІЛКУВАЛАСЬ ЗІ СТАРОКРИВИНСЬКИМИ ОСВІТЯНАМИ ТА НЕТІШИНСЬКИМИ МЕДИКАМИ

08 лис 2021

Сьогодні, 8 листопада, народний депутат України Олена Копанчук  під час перебування в Нетішинській міській територіальній громаді відвідала Старокривинський НВК та КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин». Супроводжував її Нетішинський міський голова Олександр Супрунюк.

Спілкуючись з педагогічним колективом освітнього закладу, вона цікавилась їхніми проблемами та перспективами подальшого належного функціонування. Ознайомилась народний депутат України з роботою харчоблоку та умовами, в яких учні займаються в спортивному залі школи та пообіцяла посильну допомогу.

Конструктивним спілкування Олени Копанчук було і з медичними працівниками медсанчастини. Керівник медзакладу Василь Пословський коротко охарактеризував проблеми, з якими стикається заклад у своїй роботі. Оскільки доля  вирішення залежить напряму не від народного депутата України, вона пообіцяла «підняти» їх на рівні профільного міністерства та Департаменту ОДА. При цьому попросила надіслати на її адресу відповідні листи з усіма необхідними розрахунками.

 Відділ з організаційних питань