Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОЗДОРОВЛЕННЯ ДІТЕЙ НЕТІШИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТГ У 2021 РОЦІ

28 тра 2021

Рішенням виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 27 травня 2021 року № 263/2021 «Про організацію оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків Нетішинської міської ТГ у 2021 році» затверджено порядок надання адресної соціальної допомоги для оздоровлення та відпочинку дітей Нетішинської міської ТЕ до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку (далі Порядок) за рахунок коштів бюджету Нетішинської міської ТГ.

Цей Порядок визначає механізм надання адресної соціальної допомоги на придбання путівок для оздоровлення та відпочинку дітей учасників АТО, талановитих та обдарованих дітей, дітей працівників бюджетної сфери, і дає можливість батькам дітей самостійно вибрати дитячий табір оздоровлення та відпочинку.

У 2021 році розмір адресної соціальної допомоги для оздоровлення та відпочинку дітей Нетішинської міської ТГ становить:

  • дітям учасників АТО - 9500,00 гривень;
  • талановитим та обдарованим дітям - 9500,00 гривень;
  • дітям працівників бюджетної сфери - 6000,00 гривень.

Надання соціальної допомоги здійснюють установи, організації, комунальні некомерційні підприємства Нетішинської міської ТГ, які мають бюджетні призначення для організації оздоровлення та відпочинку дітей у відповідному році, згідно колегіального рішення та бази даних відповідних категорій дітей, які потребують оздоровлення та відпочинку.

Для оформлення соціальної допомоги один з батьків дітей подають до установи, організації, комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ТЕ, які мають бюджетні призначення для організації оздоровлення та відпочинку дітей у відповідному році, такі документи:

  1. заяву про надання адресної соціальної допомоги за формою згідно з додатком;
  2. копію паспорта громадянина України;
  3. копію свідоцтва про народження дитини, або паспорта;
  4. копію витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання (у випадку надання копії паспорта у формі Ю картки);
  5. копію реєстраційного номера облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників (особи, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, подають копію паспорта з відміткою про наявність у них права здійснювати будь-які платежі без реєстраційного номера облікової картки платника податків);
  6. документи, які підтверджують статус дитини:

- копія посвідчення учасника бойових дій батька, матері;

 

- довідка управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради на право отримання пільг, встановлених законодавством України для сімей загиблих (померлих) ветеранів війни;

  • копія свідоцтва про смерть батька (матері), смерть яких пов’язана з участю в масових акціях громадського протесту, що відбулися у період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, затвердженого наказом Мінсоцполітики від 08 травня 2014 року № 278 «Про затвердження списків осіб, члени сімей яких мають право на одержання одноразової грошової допомоги та доплати до пенсії у зв’язку з втратою годувальника»;
  • копії посвідчень, дипломів, грамот або інших документів, що підтверджують відповідні досягнення дипломанта, переможця олімпіади, конкурсу, фестивалю, змагання, спартакіади обласного, міського рівнів (1-3 особисте або командне місце), отриманих у поточному або попередньому році;
  1. у разі, якщо дитина проживає або навчається у іншому населеному пункті України, а один з батьків дитини проживає у Нетішинській міській ТГ і перебуває на обліку в управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради і у списках, зазначені відомостей про дітей, або працює на постійній основі у бюджетній сфері Нетішинської міської ТГ, додається довідка з місця проживання або навчання дитини про те, що дитина у поточному році не оздоровлювалась за бюджетні кошти.
  2. у разі, якщо місце реєстрації батьків дитини значиться в іншому населеному пункті України, а місце фактичного проживання та навчання дитини на території Нетішинської міської ТГ, батьки надають довідку від установи, організації, на яку покладено обов’язки по оздоровленню дітей, довідку про те, що дитина у поточному році не оздоровлювалась за бюджетні кошти та довідку з місця навчання дитини.

Різниця між вартістю путівки та розміром наданої соціальної допомоги сплачується батьками (особами, які їх замінюють), підприємствами, установами та організаціями, професійними спілками і фондами, юридичними та фізичними особами, з інших джерел, не заборонених законодавством, на розрахунковий рахунок обраного дитячого закладу .

По закінченню оздоровчої зміни, протягом 7 робочих днів, батьки дітей подають до установ, організацій, комунальних некомерційних підприємств Нетішинської міської ТГ, які надавали соціальну допомогу, зворотний талон путівки, який підтверджує фактичне оздоровлення чи відпочинок дитини. У разі неподання зворотного талону путівки, використання коштів не за призначенням у зазначені терміни, заявник повертає у повному розмірі адресну соціальну допомогу для оздоровлення та відпочинку дітей на розрахунковий рахунок установи, організації, комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ТГ, яке надавало таку соціальну допомогу.

Учасники АТО звертаються із заявою на отримання адресної соціальної допомоги на оздоровлення та відпочинок дитини до управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради (каб. № 4), інформація за телефоном (098) 741-03-79; 4-14-04.

 

Батьки талановитих та обдарованих дітей, із заявою на отримання адресної соціальної допомоги на оздоровлення та відпочинок дитини звертаються до управління освіти (т. 9-03-93) чи управління культури                        (т. 9-00-46)

виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Працівники бюджетних установ із заявою на отримання адресної соціальної допомоги на оздоровлення та відпочинок дитини звертаються до установи, організації, комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ТГ, де вони працюють