Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ОБМІН ДОСВІДОМ ВІЗИТ ДЕЛЕГАЦІЇ ТЕОФІПОЛЬСЬКОЇ ОТГ ДО НЕТІШИНА

26 лип 2021

Сьогодні, у понеділок, 26 липня, до нашого міста завітала делегація Теофіпольської ОТГ на чолі з селищним головою Михайлом Тененевим. До її складу ввійшли заступники селищного голови та очільники різних галузей.

«Ми є новоствореною громадою в межах району (у жовтні минулого року пройшли вибори), тому роботи в нас непочатий край в усіх напрямках. Корисно перейняти досвід від інших громад, в тому числі такої ефективної, як нетішинська. Зокрема, нас зацікавило впровадження харчування дітей в школах за новими правилами (НАССР), яке вже реалізовано в Нетішині та інші проєкти», - так охарактеризував мету приїзду Михайло Тененев.

Після короткого спілкування теофіпольчан в кабінеті міського голови з секретарем міської ради Іваном Романюком, першим заступником міського голови Оленою Хоменко та керуючим справами виконавчого комітету Любов’ю Оцабрикою, вони вирушили безпосередньо в установи, роботою яких були зацікавлені. Супроводжували гостей по місту Іван Романюк та Любов Оцабрика.

Делегація з Теофіполя побувала в двох міських парках, хабі, зош №2 (особлива увага була прикута до харчоблоку), в центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю "Мрія", територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг), ЦНАПі, центрі туризму і краєзнавства учнівської молоді, школі мистецтв, художній школі та КП «ЖКО».

«Склалося дуже приємне враження про Нетішин, про його сьогодення, про керівників та фахівців тих закладів та установ, де ми побували. Було видно їхню обізнаність, професійність та фаховість. Ми для себе багато чого занотували і обов’язково використаємо в роботі. За досвідом до вашого чудового міста обов’язково приїдуть наші фахівці», - сказав на закінчення візиту Теофіпольський селищний голова Михайло Тененев.

Відділ з організаційних питань