Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕХАЙ ШКІЛЬНЕ ЖИТТЯ БУДЕ ЛЕГКИМ ТА СОНЯЧНИМ!

02 вер 2021

Свято першого дзвоника завжди хвилююче та особливе для усіх – школярів, вчителів, батьків, дідусів та бабусь. Цей день назавжди залишається в пам’яті, і ще довго огортає серце приємним щемом. 
1 вересня у п’яти школах Нетішинської громади замість звичних довгих «лінійок» учнів чекали веселі флешмоби, енергійні танці та музика, окрім промов – конкурси, стилістичні фотолокації, багато веселощів та дружня невимушена атмосфера. 
Затишні сучасні класи, веселкові стіни шкіл, професійні та завзяті педагогічні колективи гостинно запросили дітей у нову цікаву шкільну подорож. Керівництво громади вже декілька років поспіль не виступає з промовами на святі першого та останнього дзвоника, проте продовжується якісна співпраця з адміністраціями закладів освіти та потужна підтримка.
Окрім того, сьогодні вдруге в Нетішині відбудеться загальноміське свято «Шкільний гармидер», яке організувало для школярів виконавчий комітет Нетішинської міської ради. У парку культури і відпочинку чекаємо усіх о 15.00. Це буде щось грандіозне! 
Відділ з організаційних питань