Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

 НЕТІШИНЦІ ПРИЙМАЛИ ВІТАННЯ ВІД ОЛЕНИ КОПАНЧУК

20 вер 2021


Вітаючи з Днем міста під час урочистостей, народний депутат України Олена Копанчук назвала Нетішин «енергійною столицею нашої області».

 «Місто розвивається завдяки людині, яка його очолює, завдяки її здібностям, завдяки умінню переконати і навчити, зберегти і примножити. І саме тому я сьогодні хочу щиро подякувати міському голові за щоденну працю. Ваші досягнення, ваша праця дає результат у розквіт міста», -  сказала Олена Копанчук на адресу міського голови Олександра Супрунюка та вручила йому Подяку від себе, як від народного депутата за «багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний та освітньо-культурний  розвиток громади, активну громадянську позицію та з нагоди Дня міста».

 Грамотою народного депутата України  Олени Копанчук також нагороджено Ольгу Дячину, керівника народного ансамблю студії естрадної пісні «Вернісаж», Володимира Касянчука, майора служби цивільного захисту, Віру Ковальчук, місцеву поетесу та  Наталію Семенюк, приватного підприємця.

Відділ з організаційних питань