Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА БЕРЕ УЧАСТЬ У XVI УКРАЇНСЬКОМУ МУНІЦИПАЛЬНОМУ ФОРУМІ

29 лип 2021

«Місцева демократія та відкрите врядування: від діалогу до сталого партнерства» - таку назву має триденний Український муніципальний форум, який проходить в Одесі 27-29 липня 2021 року. Організований Форум Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи (Конгрес) спільно з Асоціацією міст України (АМУ) та міжнародними партнерами.

Українські муніципальні форуми сприяють зміцненню місцевої демократії та належного врядування, а також розробці та впровадженню обґрунтованих політик та законодавства в Україні.

XVI Український муніципальний форум - платформа для обміну між понад 500 міськими головами, членами АМУ, знаннями та досвідом для формування інклюзивних, відкритих та прозорих громад.

Перший день Форуму, організований Конгресом, присвячений місцевій демократії та знайомству учасників з новими підходами до врядування, які можуть бути впроваджені у повсякденну практику для формування сталих місцевих політик.

Впродовж третього дня Форуму 29 липня відбудеться День Діалогу з представниками органів державної влади.

Під час пленарних засідань та інтерактивної програми учасники Форуму зможуть обговорити актуальні питання, пов'язані з відкритим врядуванням та інноваціями демократичного розвитку для вдосконалення участі громадян, сприяння та захисту прав людини на місцевому рівні, а також більш широкому представництву та підтримці жінок у політиці.

Крім членів Конгресу з України та інших європейських країн і місцевих експертів, участь у дискусіях беруть міські голови, представники центральних органів виконавчої влади, які поділяться конкретними прикладами успішних практик з різних міст, які можна відтворити в масштабах всієї країни.

Відділ з організаційних питань