Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинська міська рада підписала Меморандум про співпрацю з Хмельницькою АЕС

12 лют 2021

Сьогодні, 12 лютого, до Нетішина завітала делегація НАЕК «Енергоатом» на чолі з т.в.о. президента компанії Петром Котіним. Цього ж дня між Нетішинською міською радою та ВП «Хмельницька АЕС» був підписаний Меморандум про співпрацю. Свої підписи під документом поставили секретар міської ради Іван Романюк і генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра. На зустрічі також були присутні перший заступник міського голови Олена Хоменко, заступники очільника міста Василь Мисько і Оксана Латишева, т.в.о. президента ДП НАЕК «Енергоатом» Петро Котін, віце-президент Герман Галущенко, виконавчий директор з персоналу Олег Бояринцев та директор з комунікацій Олександр Курдінович.
Під час робочої зустрічі Іван Романюк зазначив, що цей документ є важливим для забезпечення стабільного зростання якості життя мешканців Нетішинської громади. Завдяки збалансованому розвитку економіки та соціуму, що базується на інноваціях, участі громадськості у процесі прийняття рішень з питань формування та реалізації політики у сфері забезпечення життєвого циклу ядерних установок та забезпечення відкритості діяльності виконавчих органів міської ради громада успішно розвиватиметься.
Присутні обговорили актуальні проблеми та перспективи Нетішинської міської територіальної громади. Зокрема, об’єднання спільних зусиль щодо добудови 3-4 енергоблоків Хмельницької АЕС, розвиток інфраструктури громади, спрямування усіх можливих  ресурсів на зміцнення соціально-економічного становища міста, спільне опрацювання важливих проектів та організація спільних заходів, які стосуються інтересів громади. 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради