Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Нетішинська громада отримала підтримку в рамках програми «U-LEAD з Європою»

23 лют 2021

У  2019 році Нетішин став партнером Програми «U-LEAD з Європою» яка фінансується Шведським агентством міжнародного розвитку «Sida» щодо створення та модернізації центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП). У рамках проєкту спеціалісти Програми неодноразово відвідали нашу громаду, підготували технічне завдання на модернізацію Нетішинського ЦНАПу, а також територіального підрозділу у Старому Кривині. 
Модернізація передбачала навчання персоналу, підвищення його кваліфікації, допомога у роботі з мешканцями громади, матеріальну допомогу (меблі для облаштування робочих місць персоналу ЦНАП та місць для відвідувачів, офісна техніка, програмне забезпечення), встановлення спеціалізованого обладнання – електронну систему керування чергою.
Відтак, у громаді проведено навчальні тренінги третього раунду Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг, зокрема щодо особливостей надання окремих адміністративних послуг та їх груп, ділової етики та взаємодії з відвідувачами ЦНАПу, щодо ґендерних питань у контексті надання адміністративних послуг, технології розв’язання конфлікту, питання вузької спеціалізації, в тому числі й у сфері реєстрації місця проживання. Забезпечено участь в сімнадцятьох онлайн семінарах щодо роботи в інформаційній системі «Вулик», яку незабаром встановлять у ЦНАПі. За кошти Старокривинської сільської ради був виконаний ремонт приміщення Центру адміністративних послуг в Кривині та працює адміністратор,
Нещодавно територіальний підрозділ у Старому Кривині в рамках Програми одержав офісні меблі, дитячий куточок та пеленальний стіл. Отримано обладнання для встановлення електронної черги в Нетішинському ЦНАПі, нові комп’ютери, стенди, вивіски, вказівники, обмежувальні стрічки.
Покращення якості надання адміністративних послуг є одним із ключових елементів успішного процесу децентралізації в громаді.  Виконавчий комітет Нетішинської міської ради спільно з партнером – Програмою «ULEAD з Європою» створили усі необхідні заходи для покращення матеріально-технічного стану приміщень ЦНАП, в яких мешканцям громади надають широкий спектр адміністративних послуг. 
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради