Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НЕТІШИН З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ПРИВІТАВ «НЕТІШИН»

20 вер 2021

Серед численних вітальних листівок, які надійшли на адресу міського голови Олександра Супрунюка, міської ради та виконавчого комітету, надійшло вітання і від екіпажу морського водолазного судна «Нетішин» та керівного складу в/ч А3053.

 «Шановний Олександре Олексійовичу!

 Екіпаж морського водолазного судна «Нетішин» щиро вітає Вас та всіх нетішинців зі святом міста. Бажаємо благополуччя, мирного неба  та сім футів під кілем!

 З повагою командир морського водолазного судна «Нетішин» мічман

М. Соколовський 18.09.2021 року»

 «Керівний склад військової частини А3053 та екіпаж морського водолазного судна «Нетішин» щиро вітають Нетішинську міську раду з Днем міста Нетішина!

Зичимо вам здоров’я, благополуччя та професійних успіхів. Щоб життя кожної нетішинської сім’ї було наповнене душевним теплом, радістю та затишком, а гарний настрій був постійним супутником. Вашому рідному місту – стабільності, розвитку та процвітання. Нехай Нетішин гарнішає з кожним роком. Зі святом!

Командир військової частини А3053, капітан 2 рангу Д. Марков».

Щиро дякуємо за вітання.

 З 1 березня 1999 року на підставі відповідного договору «з метою сприяння зміцненню матеріально-технічної бази водолазного катера, покращення виховної роботи серед особового складу, надання допомоги у вирішенні соціально-побутових, матеріальних та культурних проблем моряків»,  встановлено постійний шефський зв'язок між морським водолазним катером «Нетішин» і виконавчим комітетом Нетішинської міської ради.

Шефським зв'язок з моряками триває до сьогоднішнього дня…

Організаційний відділ виконкому