Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАШЕ МІСТО: НЕТІШИН ЗАСИПАЄ СНІГОМ – У КОМУНАЛЬНИКІВ «ГАРЯЧА» ПОРА

14 січ 2021

Нарешті до нашого міста завітала довгоочікувана справжня зима. Сніжком почало трусити землю вчора, на Святвечір, порошить і нині. Попри це всі нетішинські комунальні підприємства були готові до зміни погоди.

Ще вчора звечора першими вийшли на роботу працівники КП «Благоустрій» - КРАЗом з розкидачем посипали протиожеледною сумішшю дороги на вулицях висотної та садибної забудов міста.

Сьогодні робочий день у «Благоустрої» розпочався о 5-ій ранку. За словами Віктора Кондрацького, директора підприємства, майже 100 комунальників та 9 одиниць техніки з ранку і протягом дня працюватимуть на розчищенні від снігу тротуарів, доріг, мостів, МАФів і т. ін. Роботи проводяться також в садибній забудові міста та Старому Кривині.

Ще з вдосвіта взялися до роботи і працівники КП «Комфорт» - проінформував директор підприємства Сергій Бобін. «Закипіла» робота в двох міських парках та на території міського пляжу – прибиральники територій та Т-25 розчищали сніг.

За звичним графіком, о 7.00, розпочали свій трудовий день робітники з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями КП «ЖКО». Роботи у них вистачає, адже, за інформацією начальника підприємства Ольги Єрикалової, на сьогоднішній день в управлінні «ЖКО» перебуває 51 багатоквартирний будинок та на утриманні 8 гуртожитків.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради