Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ ОЛЕНА КОПАНЧУК ПОБУВАЛА НА БУДМАЙДАНЧИКУ В ЗОШ №2

08 лис 2021

Сьогодні в Нетішинській міській територіальній громаді перебуває народний депутат України Олена Копанчук. Супроводжує її голова Шепетівської РДА Анатолій Катеринчук.

У Нетішині народний депутат цікавилась процесом будівництва спортивного майданчика на території ЗОШ №2. Кошти на його будівництво в сумі 1 млн. 900 тис грн були виділені з державного бюджету за її активного сприяння.

На місці будівництва Олена Євгенівна мала розмову з міським головою Олександром Супрунюком, заступником міського голови Василем Миськом, представниками підрядної організації, яка здійснює будівельні роботи, начальником управління освіти Ольгою Бобіною, директором школи Миколою Яцюком та ін.

Як зазначив Олександр Супрунюк,  додатково будуть виділені кошти з місцевого бюджету (90 тис. грн) для облаштування тротуарних доріжок поряд з спортивним майданчиком. Він також поділився планами щодо будівництва спортивних майданчиків в кожній школі територіальної громади.

На зустрічі з народним депутатом були присутні і батьки учнів 2-ої школи, вони цікавились загальним виглядом спортивного майданчика; як вирішуватиметься доступ до нього дітей у позаурочний час; планами можливого подальшого будівництва спортивних об’єктів на території школи та ін.

Відділ з організаційних питань