Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НАДІЯ КОНОНЧУК ОЧОЛИТЬ НВК «ЗОШ І-ІІ СТУПЕНІВ ТА ЛІЦЕЙ"

13 жов 2021

12 жовтня відбувся конкурсний відбір на зайняття посади директора Нетішинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей».

За результатами конкурсних випробувань (завершення тестування, вирішення ситуаційного завдання, презентації перспективного плану розвитку закладу середньої освіти) конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу Надію Конончук (відповідно до протоколу конкурсної комісії від 12 жовтня). Вона рекомендувала міському голові Олександру Супрунюку призначити Надію Конончук  на посаду директора Нетішинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей», як переможця конкурсу та укласти з нею контракт терміном на д2 роки (відповідно до ст. 39 Закону України «Про повну загальну середню освіту»).

 Слід зазначити, конкурс був оголошений відповідно до розпорядження міського голови від 25 серпня. Проводився він відповідно до чинного законодавства та діючих положень. Склад конкурсної комісії, який був сформований та затверджений розпорядженням міського голови, очолив заступник міського голови Василь Мисько.

Оголошення про проведення конкурсу було оприлюднене на вебсайті Нетішинської міської ради та в газеті «Нетішинський вісник».

Документи конкурсною комісією приймалися від 26 серпня до                       24 вересня 2021 року включно.  Участь у конкурсному відборі взяли два  претендента.

Відділ з організаційних питань