Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА ТЕРИТОРІЇ НЕТІШИНСЬКОЇ МТГ ПОСИЛЮЮТЬСЯ КАРАНТИННІ ЗАХОДИ

18 жов 2021

На позачерговому засіданні Нетішинської міської комісії з питань ТЕБ і НС, яке відбулось сьогодні, у понеділок, 18 жовтня, було розглянуто питання про заходи із запобігання поширенню на території Нетішинської міської територіальної громади гострої респіраторної хвороби COVID -19.

У зв’язку з підвищенням рівня захворюваності, прийнято рішення про посилення контролю за дотриманням протиепідемічних заходів (дотримання маскового режиму в громадських будівлях і спорудах; у транспорті та під час масових заходів; дотримання дистанції; виконання вимог щодо перевезень пасажирів у громадському транспорті); встановлення посиленого контролю за дотриманням самоізоляції контактних осіб, а також осіб, які прибули із-за кордону; забезпечення контролю за дотриманням суб’єктами господарювання протиепідемічних заходів.

З 20 по 23 жовтня (включно) учні 5-11 класів навчатимуться з використанням технологій дистанційного навчання. З 19 жовтня в позашкільних закладах освіти та культури навчання теж проходитиме з використанням технологій дистанційного навчання.

За матеріалом протокольного рішення №12 Нетішинської міської комісії з питань ТЕБ і НС