Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

НА ДЕНЬ МІСТА ВІНШУВАЛИ ВОЛОНТЕРІВ

18 вер 2021

Сьогодні, у п’ятницю, 17 вересня, на святкових урочистостях з нагоди Дня міста на сцені в міському парку культури і відпочинку віншували 18 активних мешканців територіальної громади - волонтерів  за їхню активну життєву позицію, небайдужість до благоустрою Нетішина і створення зелених зон на прибудинкових територіях.

 Приємно, що окрім комунальників, які переймаються благоустроєм Нетішина, з кожним роком збільшується кількість не байдужих містян, які створюють чудові та неповторні зелені зони на прибудинкових територіях, не шкодуючи свого вільного часу, власних фінансових заощаджень та фізичних сил. Вони займаються цим добровільно, з власної ініціативи, не чекаючи доки хтось прийде і зробить щось біля їхніх під’їздів та будинків, а самі чепурять територію біля них.

Нагородження волонтерів відбулося за ініціативи та фінансової підтримки міського голови Олександра Супрунюка. Подяками та подарунками відзначено: Наталію Кобилінську, Марину Котович, Ніну Шмат,  Ольгу Гізун, Тетяну Ожегову, Любов Мельник, Людмилу Давидюк, Ярославу Романюк,  Людмилу Гнатюк,  Віру Мельник,   Катерину Лисюк, Марію Юхимчук,  Володимира Юхимчука,  Людмилу Сидорову, Ганну Томусяк, Ларису Наумчук, Любов Поліщук, Антоніну Олійник.

Відділ з організаційних питань