Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

МІСЬКИЙ ГОЛОВА ОЛЕКСАНДР СУПРУНЮК ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З ПРЕЗИДЕНТОМ "БОЙОВОГО БРАТЕРСТВА УКРАЇНИ" ПАВЛОМ ЖЕБРІВСЬКИМ

09 чер 2021

Сьогодні, 9 червня, до Нетішина завітав президент громадської спілки «Всеукраїнське військово-цивільне об'єднання «Бойове братерство України» Павло Жебрівський, щоб підписати Меморандум про співпрацю з міським головою Олександром Супрунюком. 
Метою Меморандуму є об‘єднання зусиль для розробки ініціатив щодо реалізації спільних проєктів, які в свою чергу спрямовані на розвиток самодостатньої та патріотичної громади. «Маємо намір проводити заходи щодо популяризації та підтримки національно-патріотичного духу й виховання молоді, сімей загиблих учасників російсько-української війни та ветеранів, які проживають на території нашої громади і потребують допомоги. Переконаний, що спільними зусиллями ми досягнемо гарних результатів», – зауважив Олександр Супрунюк. Павло Жебрівський подякував очільнику міста за організацію співпраці та висловив надію на спільну реалізацію важливих проєктів.
Відділ з організаційних питань