Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Міська влада підготувала подарункові набори для ветеранів війни 

06 тра 2021

У кожного ветерана Другої світової війни своя історія, свій життєвий шлях… Але дороге серцю свято – одне на всіх! Це свято Перемоги! Вже гарною традицією у нашій громаді стало вшановувати, напередодні важливого дня, усіх тих, хто боровся з нацизмом, хто самовіддано воював та здобував перемогу. 
Цьогоріч напередодні Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні за рахунок коштів міського бюджету були підготовлені продовольчі кошики для сивочолих ветеранів.
Працівники Нетішинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) спільно з головою Нетішинської міської організації ветеранів Миколою Хомичем доставили подарункові набори 35 членам Нетішинської міської організації ветеранів. Ветерани щиро дякували, що про них пам’ятають і шанують. Багато хто зустрічав гостей зі сльозами на очах. Зараз для цих людей увага дуже важлива. Деякі з ветеранів продовжують вести активний спосіб життя. Вони зустрічаються з молодим поколінням, розповідають про роки війни, співають у хорі, займаються громадською діяльністю. З кожним роком ветеранів стає все менше, проте не зменшується їх подвиг. 
Свята пам’ять про Другу світову війну залишається з нами як приклад мужності, сили духу, самопожертви заради вільного майбутнього. Міцного здоров’я вам, сили та наснаги, шановні ветерани!
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради