Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

МІСЦЕВА ПРОГРАМА «МУНІЦИПАЛЬНЕ ЖИТЛО» - В ДІЇ

10 гру 2021

Сьогодні, 10 грудня, під головуванням першого заступника міського голови Олени Хоменко відбулось засідання спостережної ради за виконанням програми «Муніципальне житло Нетішинської міської територіальної громади на 2017-2027 роки».

Комісією розглянуто 2 звернення працівників бюджетної сфери щодо визначення їх кандидатами на участь у програмі та прийнято позитивне рішення.

Тимчасово відмовлено від отримання позики та залишено в черзі учасника програми на підставі його заяви. Також розглянуто звернення працівника бюджетної сфери  про виключення його з реєстру учасників програми, у зв’язку з поліпшенням житлових умов.

Рішенням комісії рекомендовано Нетішинській міській раді внести зміни до програми «Муніципальне житло Нетішинської міської територіальної громади на 2017-2027 роки» та до Положення про здійснення будівництва/придбання муніципального житла за рахунок коштів бюджету Нетішинської територіальної громади, коштів громадян, що потребують поліпшення житлових умов та інших незаборонених законодавством джерел фінансування, а саме замінити в обох текстах цифри «250 000» на «300 000» (розмір безвідсоткової позики). Наступним рішенням комісія рекомендувала міській раді внести зміни до Положення про здійснення будівництва\придбання муніципального житла – надати право залишати учасників програми у реєстрі її учасників з правом настання черги лише після надання пропозицій на отримання позики іншим учасникам програми, які перебувають у черзі.

Слід зазначити, що протягом 2017-2021 років 16 учасників програми (працівників бюджетної сфери) отримали безвідсоткові позики у сумі по 250 тис. грн кожний.

Відділ з організаційних питань