Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

КОНКУРС НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ ДИРЕКТОРА ЦЕНТРУ ПМСД НЕ ВІДБУВСЯ

04 сер 2021

Сьогодні, 4 серпня, під головуванням заступника міського голови Василя Миська відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги». До складу комісії увійшли представники виконкому міської ради, трудового колективу підприємства, галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я та незалежні експерти у сфері охорони здоров’я. 
Порядок денний засідання містив одне питання – про розгляд та перевірку поданих документів претендентами на посаду керівника КНП НМР «Центр первинної медико-санітарної допомоги» щодо відповідності установленим кваліфікаційним вимогам. На початку засідання секретар комісії, начальник відділу кадрової роботи апарату виконкому міської ради Наталія Сахнюк проінформувала присутніх, що термін подачі документів на посаду директора Центру ПМСД тривав від 9 липня до 30 липня 2021 року включно. Відтак, жодна особа не подала відповідної заяви на участь у конкурсі.
У зв’язку з відсутністю бажаючих взяти участь у конкурсі та неотриманням необхідних документів від претендентів на зайняття посади керівника КНП НМР «Центр ПМСД» для розгляду їх комісією, члени комісії одноголосно визнали конкурс таким, що не відбувся та вирішили рекомендувати Нетішинському міському голові Олександру Супрунюку повторно оголосити конкурс на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства Нетішинської міської ради «Центр первинної медико-санітарної допомоги».
Відділ з організаційних питань