Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

КОЛЕКТИВ "НЕТІШИНСЬКОГО ВІСНИКА" ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

04 чер 2021

Щороку 6 червня в Україні відзначають День журналіста. Це свято тих, хто обрав нелегку та надзвичайно відповідальну справу – день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися про перебіг історії та створювати об’єктивну картину життя.
Сьогодні, 4 червня, напередодні професійного свята заступник міського голови Василь Мисько та керуючий справами виконавчого комітету міської ради Любов Оцабрика завітали до журналістів газети «Нетішинський вісник», щоб подякувати колективу за відповідальну роботу, співпрацю та об’єктивне висвітлення діяльності влади у виданні. 
За високу професійну майстерність, вагомий внесок у висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування та творчі здобутки Подякою виконавчого комітету міської ради та подарунком був відзначений колектив газети, тоді як Почесну грамоту за сумлінну працю, активну життєву журналістську позицію, особистий внесок у розвиток свободи слова вручили кореспонденту «Нетішинського вісника» Лесі Ліщенко. Зі святом! Сил та натхнення у важливій справі!
Відділ з організаційних питань апарату