Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ:ВІДДІЛ З ПРАВОВОГО ТА КАДРОВОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

29 січ 2021

З метою захисту інтересів міської ради та виконавчого комітету, відділом протягом 2020 року здійснювалося представництво в судових органах.

За результатами позовної роботи за минулий рік заявлено 5 позовів, усі вони були задоволені (до бюджету міста стягнено 792тис. 57 грн за використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів).

Активно проводилась робота з орендарями щодо недопущення виникнення заборгованості по сплаті орендної плати за користування земельними ділянками шляхом пред’явлення претензій про погашення заборгованості та пред’явлення претензій про поновлення договорів оренди землі.

Проведено 12 засідань адміністративної комісії при виконавчому комітеті, розглянуто 95справ про адміністративні правопорушення та накладено адміністративних стягнень на суму 46 тис. 257 грн.

Кадрова робота. У виконавчому комітеті протягом 2020 року : прийнято на роботу 16 працівників (в тому числі керівників підприємств, установ, організацій, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста, керівників самостійних підрозділів виконавчого комітету); звільнено – 18 працівників (в тому числі керівників підприємств, установ, організацій, що перебувають у комунальній власності територіальної громади міста, керівників самостійних підрозділів виконавчого комітету). З метою впорядкування структури та чисельності виконавчого комітету міської ради, 17 працівників, за їхньою згодою, переведено між відділами та самостійними структурними підрозділами виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Проведено 4 конкурси на заміщення вакантних посад при прийнятті на службу у відділи та управління виконавчого комітету. Укладено контракти з директорами загальноосвітніх шкіл, керівниками комунальних закладів культури, комунальних та не комунальних підприємств Нетішинської міської ради.

(Далі буде).

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради