Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: ФОНД КОМУНАЛЬНОГО МАЙНА МІСТА НЕТІШИНА

03 лют 2021

За 2020 рік на квартирний облік прийнято: 14 осіб зі складом їхніх сімей у загальну чергу; 4 особи зі складом їхніх сімей у черговий список; 4 особи у позачерговий список для одержання житлових приміщень. 25 осіб зі складом їхніх сімей знято з квартирного обліку із загальної черги та зі списків першочерговиків та позачерговиків, відповідно до чинного законодавства.

За рішення виконкому затверджено: 5 витягів з протоколів засідання житлово-побутової комісії в/ч 3043 Національної гвардії України та 12 спільних рішень адміністрації та профспілкового комітету ВП ХАЕС. Видано 65 довідок про перебування чи не перебування на квартирному обліку у виконкомі.

Видано 36 ордерів на зайняття житлової площі в гуртожитках та квартирах комунальної власності міста Нетішина.

На виконання програми «Муніципальне житло Нетішинської міської територіальної громади на 2017-2027 роки» було надано 6 працівникам бюджетних установ безвідсоткові цільові позики терміном на 5 років у сумі 250 тис. грн кожному для придбання квартир на вторинному ринку житла.

Упродовж 2020 року надійшло 74 заяви на участь у приватизації житла, із них 41 заява щодо приватизації житлових приміщень у гуртожитках міста. Приватизовано 19 квартир та 45 житлових приміщень у гуртожитках міста.

(Далі буде).

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради