Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: УПРАВЛІННЯ ЕКОНОМІКИ

29 січ 2021

У 2020 році управлінням проведено аналіз тарифів на комунальні послуги; розроблено та винесено на розгляд міської ради 2 регуляторні акти; здійснено аналіз проектів фінансових планів комунальних підприємств на 2021 рік; зареєстровано на онлайн платформі Міністерства розвитку громад та територій України 5 проєктів для участі у бюджетній програмі «Державний фонд регіонального розвитку» у 2021 р.; оголошено 6 спрощених процедур закупівель; внесено в план закупівель через Прозоро 150 предметів; завершено 113 процедур закупівель.

Опрацьовані звернення суб’єктів господарювання та надано 99, 97 тис. грн фінансової допомоги суб’єктам малого і середнього підприємництва за рахунок місцевого бюджету ( місцева програми сприяння розвитку підприємництва).

ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП), в тому числі територіальний підрозділ у с. Старий Кривин бере участь у реалізації в нетішинській громаді проєкту з покращеня якості надання адмінпослуг для населення Програми «U-LEAD з Європою” – усі умови виконані.

Проведено організаційні заходи щодо встановлення Інформаційної системи «Програмний комплекс автоматизації ЦНАП «Вулик» (16 листопада 2020 р. в онлайн режимі проведено його підключення); розпочато роботу з впровадження комплексної послуги «єМалятко»; запроваджено прийом документів для оформлення та видачі паспортів громадянина України у вигляді ID-карток та біометричних паспортів для виїзду за кордон; підключено до моніторингової системи Мінекономіки Монітор.

Через ЦНАП надається 263 адміністративні послуги, затверджені рішенням міської ради. За 2020 рік суб’єктами надання адмінпослуг надано 15 644 результати звернень громадян та суб’єктів господарювання. Проведено 538 реєстраційних процедур у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. До місцевого бюджету міста надійшло 44 400 грн адміністративного збору.

Протягом року здійснено 2000 процедур державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, 150 640 грн надійшло адміністративного збору за державну реєстрацію, 34 120 грн – за зняття з реєстрації місця проживання, 57 137 грн - за витяг з державного земельного кадастру. Найбільш популярними є послуги з питань соціального захисту (соціальні допомоги) – близько 3 500, а також у сфері реєстрації місця проживання – близько 6000.

Інспектором праці проведено 52 відвідування роботодавців з метою інформування їх та працівників про найбільш ефективні способи додержання законодавства з питань трудових відносин і т. ін..

 (Далі буде).

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради