Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: КП НМР «АГЕНЦІЯ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ»

08 лют 2021

 

У 2020 році продовжувалась робота по залученню інвестиційним шляхом розробки та реалізації грантових проектів.

На базі підприємства продовжувались роботи Фонду надання поворотної фінансової допомоги для підтримки і розвитку житлового фонду міста Нетішин – «Револьверний фонд». Загальний обсяг поворотної фінансової допомоги на рік - 1млн. грн. (у 2020 році міською радою виділено 251 900 грн.. ОСББ отримали поворотної фінансової допомоги на 317  900 грн).

На базі підприємства створено в 2020 році і функціонує Фонд надання поворотної фінансової допомоги для підтримки і розвитку фізичних осіб-підприємців, які зареєстровані на території Нетішинської МТГ.

Отримано 3 звернення від заявників. Один отримав поворотну фінансову допомогу в сумі 50 тис. грн.

Розроблено механізм співфінансування експертного обстеження та технічного огляду ліфтів (за програмою «Підтримки та розвитку житлового фонду Нетішинської міської ТГ»). У жовтні 2020 року запрацював механізм співфінансування експертного обстеження та технічного огляду ліфтів, за яким ОСББ можуть отримати 95% співфінансування на експертне обстеження та технічний огляд ліфтів. В IVкварталі 2020 року співфінансування отримали 4 ОСББ: «Курчатова -3», «Набережна 23», «Миру 4», «Волинь Нетішин». Профінансовано 49 990, 75 грн.

З 2018 року було започатковано «Школу ефективного ОСББ», вона діяла і в 2020 році - налагоджено плідну співпрацю з «Хмельницьким обласним Ресурсним центром сталого розвитку» з питань функціонування «Школи ефективного ОСББ». У зв’язку з пандемією Covid-19, заплановані заходи було перенесено в онлайн простір.

У 2020 році, в рамках впровадження енергоефективних рішень та розвитку зеленої енергетики, за участю спікера проведено семінар «Будинок майбутнього», який презентував досвід створення автономного енергогенеруючого житла.

Були проведені заходи щодо розвитку підприємництва, малого та середнього бізнесу, презентацію по розвитку туристичного бізнесу для зацікавлених осіб «Пізнаючи світ- відкривай себе».

У 2020 році з дотриманням протиепідеміологічних заходів у NetishyninnovationHUB» (хаб) проведено близько 45 заходів на різну тематику.

(Далі буде).

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради