Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: АРХІВНИЙ ВІДДІЛ

02 лют 2021

У відділі зберігаються документи постійного зберігання 33 фондів: 18 фондів – список № 1, 10 фондів – ліквідовані установи, 5 фондів – особового походження. Зберігаються документи з кадрових питань (особового складу) ліквідованих підприємств – 73 фондів.

Протягом року проводилась робота з описування фонодокументів - це записи сесій Нетішинської міської ради VI скликання за 2011-2013 роки, які зберігаються на компакт-диску. Прийнято на збереження 403 справи постійного зберігання від установ списку № 1.

Проводилась робота з наповнення фонду особового походження заслуженого працівника культури України Іванни Сиваківської. Також у 2020 році було створено фонд особового походження почесного громадянина Нетішина Петра Кальніченка.

У 2020 році більшість установ упорядкували справи до 2018-2019 років включно. Надавалась практична і методична допомога установам і підприємствам, у яких відбувалась ліквідація (КП НМР «Бюро технічної інвентаризації», КМП «Експресбуд-МСПП», КП «Поділля реєстр» Старокривинської сільської ради, АТВТ «Хмельницькатомтехенерго», відділ ДАБІ виконавчого комітету, КП «Міськторг» і КТВП«Міськторг»).

У 2020 році передано на схвалення ЕПК Державного архіву Хмельницької області: номенклатури справ, положення про ЕК, положення про архівний підрозділ, історичної довідки та доповнення до них, інструкції з ведення діловодства. Установами та організаціями подавались на погодження Акти про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду.

Виконувалися тематичні запити: передачу у приватну власність земельних ділянок гаражним кооперативам; упорядкування нумерації будівель на вулицях Нетішина; передача земельних ділянок у власність громадянам; затвердження тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій; квартирний облік громадян за місцем проживання; передачу земельних ділянок у приватну власність садовим товариствам; надання громадянам дозволу на розробку проектів відведення земельних ділянок для передачі їх у власність; внесення змін до статуту КП НМР «Нетішинський міський ринок»; про зміну статусу гуртожитків; внесення змін до положення про порядок надання житлової площі в гуртожитках, які перебувають у відомчому підпорядкуванні ЖКО; внесення змін до Положення про порядок надання житлової площі в гуртожитках; робочу комісію з питань передачі частини приміщення з балансу житлово-комунального об’єднання на баланс Хмельницького обласного центру зайнятості; надання згоди на передачу у комунальну власність територіальної громади міста об’єктів, що належать до державної форми власності; передачу житлового фонду з балансу житлово-комунального підприємства на баланс житлово-комунального об’єднання; передачу майна комунальної власності; вилучення з користування ВАТ «УБ ХАЕС» частин земельних ділянок та укладення договорів оренди на інші частини земельних ділянок та ін..

Упродовж звітного періоду архівним відділом виконано 155 запитів. Видано 158 архівних довідок, 64 архівних витягів та 24 архівних копій, надано 19 інформацій щодо неможливості видачі документів та подальших звернень в інші заклади.

(Далі буде).

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради