Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗІ ЗВІТУ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: СЛУЖБА У СПРАВАХ ДІТЕЙ

03 лют 2021

Впродовж звітного періоду працівниками служби у справах дітей проведено роботу:розглянуто 200 письмових та 364 усних звернень громадян; взято участь у 98 судових засіданнях; надано 1516 консультативної допомоги батькам та дітям; підготовлено 8 висновків органу опіки та піклування про доцільність позбавлення батьків батьківських прав (розглянуто 13 справ); надано 2 позови органу опіки та піклування про позбавлення 2 батьків батьківських прав щодо 2-х дітей; позбавлено 6 батьків батьківських прав щодо 10 дітей.

Організовано та проведено 75 спільних цільових рейдів «Сім’я і діти», «Діти вулиці», «Вокзал», «Урок», «Підліток».

Поставлено на облік служби у справах дітей: 16 дітей як таких, які перебувають у складних життєвих обставинах; 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, яким вчасно надано статуси дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У 2020 році 1 дитину усиновлено з інтернатного закладу; 1 дитину - одним із подружжя (вітчимом); 10 дітей влаштовано під опіку/піклування.

Знято з обліку служби у справах дітей: 37 дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах; 10 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (8 - у зв’язку з досягненням повноліття), 1 - у зв’язку з усиновленням; 1 - поверненням на виховання матері.

На обліку служби у справах дітей перебуває: 35 дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах із 16 сімей; 50 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування (на контролі - 66 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у Нетішинській міській територіальні громаді); 27 дітей, усиновлених громадянами міста, за якими здійснюється контроль за умовами проживання та виховання; 39 дітей із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

У місті функціонує 5 прийомних сімей, в яких виховується 5 дітей, позбавлених батьківського піклування, та 1 особа із числа дітей-сиріт.

У 2020 році 6 особам із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебували на квартирному обліку, придбано житло.

Перебувають на квартирному обліку: 6 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування ( у 2020 році поставлено на квартирний облік 4 дитини після досягнення ними 16-річного віку); 26 осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На виконання програми захисту дітей у 2020 році виділено 192 тис. 900 грн. – проведено акції: «Творімо добро дітям, «Готуємо дітей до школи»; до Дня усиновлення; «Зима».

(Далі буде).

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради