Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ: ВІДДІЛ МОЛОДІ ТА СПОРТУ

02 лют 2021

Робота відділу була спрямована на реалізацію 3-ох місцевих програм: розвитку фізичної культури і спорту (виділені кошти на виконання заходів у сумі 1 млн. грн - використано 285 тис. грн); реалізації молодіжної політики (виділені кошти у сумі 382 тис. грн); розвитку та підтримки комунальних підприємств охорони здоров’я Нетішинської міської територіальної громади і надання медичних послуг.

За звітний період проведено: 4 засідання координаційної ради з питань реалізації молодіжної політики, розвитку фізичної культури і спорту; 4 засідання комісії з відзнак дітей та молоді, фахівців галузей освіти, культури та спорту при виконкомі; 4 засідання координаційної ради з питань охорони здоров’я при виконкомі.

У зв’язку із запровадженням у 2020 році карантинних заходів, пов’язаних із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, значна робота відділу молоді та спорту була спрямована на здійснення заходів щодо протидії поширенню COVID-19 - розроблений порядок надання одноразової матеріальної допомоги особам, які були задіяні у здійсненні заходів із запобігання поширення на території Нетішинської МТГ коронавірусної хвороби COVID-19 (допомога виплачена 96 фахівцям на загальну суму 285 500 грн: КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин», «Центр ПМСД м. Нетішин», Нетішинського міського лабораторного відділення ДУ «ХОЛЦ МОЗ України» та Нетішинської підстанції екстреної медичної допомоги.

Починаючи з 12 березня 2020 року, відділом здійснювався збір, систематизація та узагальнення інформації про поширення на території Нетішинської МТГ коронавірусу, яка щоденно (включаючи вихідні та святкові дні) надавалася Міністерству енергетики та захисту довкілля України, Хмельницькій ОДА та Департаменту охорони здоров’я ОДА.

З нагоди Всесвітнього дня донора крові було підготовлено розпорядження міського голови «Про надання одноразової матеріальної допомоги почесним донорам України» (86 почесних донорів України, які проживають у Нетішинській МТГ, отримали допомогу на загальну суму 21 тис. 500 грн).

Протягом 2020 року підготовлено 4 проєкти розпорядження міського голови, 26 проєктів рішень виконкому та 16 проєктів рішень міської ради, які стосувалися роботи різних напрямків роботи відділу.

Забезпечено призначення та виплату 45 стипендій міського голови та міської ради для талановитих та обдарованих дітей, перспективних спортсменів та для 45 фахівців галузі освіти, культури та спорту.

У зв’язку із запровадженими карантинними заходами, що значно обмежили проведення спортивно-масових та фізкультурних заходів. Проведено 85 спортивних заходів та забезпечено участь спортсменів міста та спортивних команд у 17 обласних та 22 у всеукраїнських змаганнях. У 2020 році призерами спортивних змагань стали 240 спортсменів нашого міста, за результатами яких 4 спортсмени стали кандидатами у майстри спорту України, 18 здобули спортивний розряд, 163- масові розряди (до складу збірних команд України входять 19 нетішинських спортсменів).

Протягом 2020 року звернулося 244 мешканці міста з питань направлення на спортивні змагання, присвоєння спортивних розрядів спортсменам міста, отримання матеріальної допомоги почесним донорам, виплати стипендій міського голови та міської ради. Направлені 377 контрольних документів на виконання доручень Міністерства молоді та спорту України, Міністерства енергетики та захисту довкілля України, Міністерства охорони здоров’я України, Хмельницької ОДА, Департаменту охорони здоров’я, управління молоді та спорту ОДА, надано 21 відповідь на депутатські звернення та звернення мешканців Нетішина.

(Далі буде).

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради