Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Безпечний Великдень: рекомендації церков і медиків 

30 кві 2021

У зв’язку з наближенням головного релігійного свята Великодня, яке цьогоріч, нажаль, знову проходитиме в умовах карантину, з метою запобігання поширенню COVID-19, та, враховуючи посилені обмеження на період святкових Великодніх днів, просимо дотримуватися  карантинних обмежень на території Нетішинської громади.
Храми не будуть закриті, але звертаємося до вірян за можливості залишатися вдома і дивитися богослужіння онлайн, якщо ж прийшли до церкви – то лише в масці, дотримуватися дистанції та дезінфікувати руки. Рекомендовано відвідувати храм тільки одному члену від родини, а церквам – скоротити тривалість богослужінь, але збільшити їх кількість. 
Подивитися і послухати богослужіння можна онлайн. Зокрема, традиційно прямі трансляції зі святкових літургій на Великдень вестимуть центральні телеканали, а також трансляції проводитимуть на Facebook-сторінках місцевих храмів. Також рекомендовано утриматися від відвідування церков людям похилого віку, на свята не бажано ходити в гості до родичів, щоб не наражати один одного на небезпеку.
Для того, щоб це гарне свято пережити радісно, усіх закликаємо проявити відповідальність. Будьмо відповідальними за власне здоров'я і своїх ближніх, сусідів, членів парафії.