Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ:ПИТАННЯ РОЗГЛЯНУТО – РІШЕННЯ ПРИЙНЯТО

12 лют 2021

Сьогодні, 11 лютого, під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На розгляд було винесено 17 питань порядку денного, що стосувались різних сфер життєдіяльності.

Рішенням виконкому проведено перерозподіл бюджетних призначень виконавчого комітету загального фонду бюджету Нетішинської МТГ у – на 50 тис. грн зменшено кошти, виділені на закупівлю вказівників Нетішинської МТГ («Організація благоустрою населених пунктів»), вони будуть спрямовані на «Субвенцію з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів» - на придбання паливо-мастильних матеріалів для нетішинської поліції. Фінансове управління повинно забезпечити погодження бюджетних призначень з профільною депутатською комісією.

Внесено зміни до попереднього рішення виконкому щодо складу координаційної ради з питань реформування загальної середньої освіти Нетішинської міської територіальної громади, очолює її заступник міського голови Василь Мисько. Затверджено площі територій та кількість зелених насаджень (дерев, кущів, чагарників) для обслуговування працівниками дільниці по озелененню та прибиранню територій КП НМР «Благоустрій».

Чотири питання порядку денного стосувались перевезення пасажирів на приміському маршруті. Так, затверджено реєстр міських та приміських автобусних маршрутів загального користування: «Автовокзал - вул. Соловєвська» -міський, «Нетішин – Старий Кривин» (автовокзал - залізнична станція Кривин - автовокзал -просп. Незалежності) та «Нетішин - Старий Кривин» (автовокзал – вул. Б. Хмельницького - автовокзал -просп. Незалежності) – приміські. КП «Благоустрій» призначено тимчасовим перевізником пасажирів на приміському маршруті загального користування «Нетішин- Старий Кривин» до проведення конкурсу з перевезення пасажирів на цьому ж автобусному маршруті та укладання договору з переможцем конкурсу. Затверджено розклад руху на перевезення пасажирів на приміському автобусному маршруті «Нетішин - Старий Кривин» та внесено зміни попереднього рішення виконкому щодо визначення підприємства (організації) з організації проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування.

Серед прийнятих рішень: взято до відома виконання фінансового плану КП НМР «Книги» за 2020 рік; внесено зміни до попереднього рішення виконкому про встановлення вартості необхідного мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг; надано дозвіл КП «ЖКО» на перепланування однієї з кімнат та місця загального користування, що по просп. Незалежності, 12; утворено комісію з вирішення спірних питань щодо надання населенню житлових субсидій та здійснення соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам; захисту прав дітей.

Рішенням виконкому для 32 мешканців територіальної громади надано одноразову грошову допомогу, розмір її становить від 2 до 5 тис. грн.

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради