Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідання виконкому:27 мешканцям громади надано матеріальну допомогу

13 тра 2021

Сьогодні, 13 травня під головуванням міського голови Олександра Супрунюка пройшло чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Порядок денний містив 32 питання, що стосувались різних сфер життєдіяльності громади.
Одним із перших присутні розглянули звіт про виконання бюджету Нетішинської міської територіальної громади за січень-березень 2021 року. Розглянули та обговорили результати перевірки закупівель КНП НМР «Спеціалізована медико-санітарна частина м. Нетішин». Рішенням виконкому внесено зміни до рішення виконкому міської ради від 19 травня 2020 року №212/2020 «Про порядок надання фінансової допомоги суб’єктам господарювання за рахунок коштів бюджету Нетішинської міської територіальної громади». 
Члени виконкому затвердили протокол проведення електронного аукціону №UA-PS-2021-04-13-000003-1. КП НМР «ЖКО» надано дозвіл на перепланування житлових приміщень №523, 524, 524л, що на просп. Незалежності, 10. Підтримано рішення про ліквідацію несанкціонованого сміттєзвалища, яке розташоване на вул. Промислова. Прийняті рішення про безоплатну передачу майна Нетішинської громади з балансу КП НМР «Благоустрій» на баланс КП НМР «Комфорт у господарське віддання», а також про безоплатну передачу на баланс в оперативне управління КНП НМР «СМСЧ м. Нетішин» майна Нетішинської громади.
Надано згоду ВП ХАЕС на використання опор вуличного освітлення для прокладання оптоволоконної лінії комп’ютерної мережі. Надано згоду КП НМР «Благоустрій» на перейменування об’єктів благоустрою (основних засобів). Прийнято рішення про зміну статусу кімнат у гуртожитку, що на просп. Незалежності, 10. Родині у складі 2 особи надано два житлових приміщення у гуртожитку, що на просп. Незалежності, 10. Передано у власність громадян житлових приміщень у гуртожитках, що належать до комунальної власності Нетішинської міської територіальної громади. Взято на квартирний облік за місцем проживання на загальних підставах дві сім’ї, за місцем проживання у селі Старий Кривин на загальних підставах включено до списку осіб, які користуються правом першочергового одержання житлових приміщень одну особу. Знято з квартирного обліку за місцем проживання із загального списку дві сім’ї. Виключено зі списку осіб, які користуються правом позачергового одержання житлових приміщень дві сім’ї та одну особу. Затверджено витяг з протоколу засідання житлово-побутової комісії ВЧ 3043 від 2 квітня 2021 року №4, з питань квартирного обліку. Затверджено спільне рішення адміністрації та профспілкового комітету ВП ХАЕС від 7 квітня 2021 року №52-07/2016 про реєстрацію списків працівників ВП ХАЕС, які перебувають на квартирному обліку. Затверджено Протокол №1 та №2 засідання аукціонної комісії для продажу об’єктів малої приватизації комунальної власності Нетішинської громади. Затверджені умови продажу групи об’єктів нерухомості та інформаційного повідомлення про продаж на аукціоні об’єкта малої приватизації.
Членами виконкому підтримано рішення про відзначення у Нетішинській громаді Міжнародного дня захисту дітей. Прийнято ряд рішень, що стосуються захисту прав дітей. Затверджено регламент виконавчого комітету Нетішинської міської ради. Відповідно до рішення виконкому, надано одноразову грошову допомогу 27 мешканцям громади у сумі 2, 3 і 5 тисяч гривень.
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради