Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ: СХВАЛЕНО ПРОЄКТ БЮДЖЕТУ – 2022 ТА ЗАТВЕРДЖЕНО НОВІ ТАРИФИ НА ПОСЛУГИ КП «ТОРГОВИЙ ЦЕНТР»

22 гру 2021

Сьогодні, 22 грудня, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 30 питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності міської територіальної громади.

Рішенням виконавчого комітету схвалено проєкт рішення міської ради «Про бюджет Нетішинської міської територіальної громади на 2022 рік». Він буде поданий на розгляд міської ради (сесія відбудеться завтра, 23 грудня).

Затверджено план роботи виконавчого комітету Нетішинської міської ради на І квартал 2022 року.

Затверджено реєстр міських та приміських автобусних маршрутів загального користування - їх налічується 4. Міські маршрути: «Автовокзал - вул. Солов’євська», «АПК ВП «ХАЕС» - вул. Висоцького (в районі буд. №1)» та 2 приміські - «Нетішин - Старий Кривин». Іншим рішенням виконкому оголошено конкурс з перевезення пасажирів на міському автобусному маршруті загального користування «АПК ВП «ХАЕС» – вул. Висоцького (в районі будівлі №1)».

З 1 січня 2022 року діятимуть нові тарифи вартості послуг, які надаються КП «Торговий центр»:  торгівля з прилавків, палаток, інших торгових місць – 7 грн за кв. м; торгівля продовольчою групою товарів у павільйонах – 3,20 грн за кв.м; торгівля промисловою групою товарів у павільйонах - 2,55 грн за кв.м; торгівля в тимчасових спорудах (вул. Ринкова, 4Б) – 1,10 грн за кв.м; торгівля м’ясом в павільйоні – 120 грн за пог. м - відповідне рішення було прийнято на засіданні виконкому.

Надано дозвіл КП «ЖКО» для переведення 7 нежитлових кімнат у гуртожитку (просп. Незалежності, 10) в житлові та на перепланування окремих кімнат у гуртожитках (просп. Незалежності, 10, 12).

Визначено види громадських робіт, що мають суспільно корисну спрямованість, відповідають потребам Нетішинської МТГна 2022 рік.

Прийнято рішення про надання одноразової адресної грошової допомоги для матеріального заохочення для 2-х фахівців КНП НМР «СМСЧ м. Нетішина», розмір її становить 20 тис. грн.

У межах бюджетних призначень на 2022 рік прийнято рішення про організацію харчування дітей у закладах дошкільної та загальної середньої освіти у 2022 році. Наступним рішенням затверджено Положення про порядок надання платних послуг закладами освіти Нетішинської МТГ. Щодо переліку платних послуг: гурток «Першачок», вивчення англійської мови та короткострокове паркування транспортних засобів.

Більше 10 питань порядку денного стосувалися захисту прав дітей: збереження за неповнолітнім права користування житлом; втрата малолітніми статусу дитини, позбавленої батьківського піклування; про направлення 2-х неповнолітніх до Плужненської гімназії Хмельницької обласної ради на повне державне утримання та ін..

Для 26 мешканців нетішинської МТГ надано одноразову грошову допомогу на лікування та зі скрутним матеріальним становищем. Розмір її становить від 3 до 10 тис. грн.

Відділ з організаційних питань